werk
 Created on Macintosh
         o v e r z i c h t
     
Websites in opdracht

This page in English

In opdracht ontwerp ik websites. Mijn meest recent ontworpen websites zijn INACH, the International Network Against Cyberhate, Coalition Europe, ICARE, the International Auschwitz Committee, Magenta, Meldpunt Discriminatie Internet, de Fairblogging.ning, Koos$moes, de parodie, Den Hertog Kindermode, de Makelizer - jargonscript in PHP, Shelby - golfvakantie, Zonjee Productions, Dijkman Management en Webontwikkelaar, tips & trucs voor webontwikkelaars:
Grafisch Media Instituut Amsterdam
Als docent was ik verbonden aan het Grafisch Media Instituut Amsterdam. Sinds projecten als het bedocumenteren van het leven van mijn onlangs gestorven zusje ook veel tijd vergen, heb ik mijn contract gewijzigd naar oproepbasis.

Afgelopen jaren was ik voornamelijk betrokken bij de webafdeling en het schrijven van cursusmateriaal.

Op een of andere manier trekt de webafdeling heel leuke en enthousiaste mensen. Mensen die zich een half jaar lang willen inzetten om webontwerp tot in de details onder de knie te krijgen. Ik ben elke keer weer verrast wanneer ik de resultaten van de opdrachten zie.

Een onderdeel van mijn werk is boeken lezen, beoordelen en kiezen voor de lessen. Vandaar dat u ook hier 26 korte recensies van web-boeken kunt nalezen.

Eerder
Prehistorie
Bij XS4ALL kwam ik in 1996 in dienst als webmaster. Naast ikonen en animaties voor een software-interface, heb ik tussen 1995 en 1999 o.a. de volgende projecten vormgegeven:

portfolio screencaps thumbnails

Mission regarding webpages XS4ALL: XS4ALL was in favour of all-browser-compatible-pages, resizable pages, matching all monitor-resolutions, limited javascript-use, no-frames, strong color-reduction and datatraffic-reduction. XS4ALL insisted upon 18 hyperlinks on their indexpage.
They've lost these ambitions, (happy for the webteam) but increased the amount of main-entry links from 18 to 23.


filetransfer

Diverse zeer oude vormgevingsvoorstellen voor XS4ALL '96-'99
ikons for all sections


Omdat de pagina's nu door anderen worden onderhouden of vormgegeven, verwijzen sommige links niet naar de pagina zelf, maar naar mirrors van de oorspronkelijke pagina's.

top

water
Collega's:
  • Ons koele, voormalige Wegener-team. (Jpeg, 92K)
  • De grappigste collega van het vrmlg. Planet Internet. (gif, 4 K)
  • Preview: de collega's van XS4ALL... ;-)

    top

Meer over mijn werk

top


     
© Jolie 2003 - Acquisitie naar aanleiding van deze pagina's wordt niet op prijs gesteld
home | werk | freeBSD | usability | 3D tutorial | sitemap |
     

<!-- Originally created: Date: Tuesday, 26 december 1995 23:10 -->